duminică, 20 noiembrie 2011

Lamaia - de 10.000 de ori mai puternica decat chimioterapia

I se atribuie multe virtuţi, dar cel mai interesant este efectul produs asupra chisturilor şi tumorilor. Această plantă este un remediu probat contra cancerului de toate tipurile.
Unii afirmă că este de mare utilitate în toate tipurile de cancer. Se consideră, de asemenea, că este un agent antimicrobian cu spectru larg, care controlează infecţiile bacteriene şi cu ciuperci, eficace contra paraziţilor interni şi a viermilor, regularizează tensiunea arterială crescută şi este antidepresiv, combate stresul şi bolile nervoase.
Sursa acestei informaţii este fascinantă; ea provine de la unul din cei mai mari fabricanţi de medicamente din lume, care afirmă că după mai mult de 20 de experimente efectuate în laborator după 1970, rezultatele au relevat că sucul de lămâie distruge celulele maligne din 12 tipuri de cancer, înţelegând aici cel de colon, de sân, de prostată, de plămân, de pancreas…

In fiecare dimineata, beau un pahar in care am stors o lamaie, apoi pun apa rece, uneori putin zahar :) si apoi apa fierbinte! 

3 comentarii:

  1. interesant..o sa incerc si eu limonada de dimineata!:P

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna, Iulia - Maria! Incearca sa consumi zilnic o lamaie. O sa ai un sistem imunitar foarte bun. :)

    RăspundețiȘtergere